ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Γίνε φίλος/φίλη των Πράσινων. Με αυτή την ιδιότητα θα έχεις το δικαίωμα, και εφόσον το επιθυμείς, να λαμβάνεις τακτική ενημέρωση για τις θέσεις και τις δράσεις του κόμματος. Προαιρετικά θα καταβάλεις οικονομική υποστήριξη προς το κόμμα στο ύψος του ποσού που θα επιλέξεις. Μπορείς να συμπληρώσεις online τη φόρμα της αίτησης πατώντας ΕΔΩ

Οι Πράσινοι δεν έχουν άλλη οικονομική υποστήριξη εκτός από τις συνδρομές των μελών και την βοήθεια από τους φίλους και τις φίλες τους. Όλες οι δράσεις του κόμματος γίνονται εθελοντικά χωρίς καμία αμοιβή. Μπορείς να τους βοηθήσεις με όποιο ποσό θέλεις* κάνοντας κατάθεση στον λογαριασμό τους στην τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR5401710770006077163857167. Μπορείς, αν προτιμάς, να δώσεις την οικονομική σου ενίσχυση με μετρητά σε εκπροσώπους του κόμματος που θα εκδώσουν την σχετική απόδειξη είσπραξης ή να αγοράσεις κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης.

*Σημείωση: Σύμφωνα με το νόμο, κάθε χρηματοδότηση προς πολιτικό κόμμα που υπερβαίνει τα 500 ευρώ, διενεργείται υποχρεωτικά μόνο μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του κόμματος με ονομαστική κατάθεση. Η ιδιωτική χρηματοδότηση πολιτικού κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων, από το ίδιο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το ποσό των 20.000 ευρώ.