Συνάντηση Πράσινων, κόμματος Πειρατών Ελλάδας και κόμματος για τα Ζώα στην Αθήνα

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Συναντήθηκαν στην Αθήνα εκπρόσωποι των Πράσινων (Βασιλική Γραμματικογιάννη, Μιχάλης Τρεμόπουλος, συνεκπροσωποι), Θανάσης Γούναρης (μέλος της Γραμματείας των Πράσινων και του κόμματος των Πειρατών), Χριστίνα Παπή (συμπρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα) και Νίκος Ράπτης (μέλος του Συντονιστικού του Κόμματος για τα Ζώα).

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθεί η κατάσταση στον φιλοζωικό και οικολογικό χώρο και οι προοπτικές πολιτικής συνεργασίας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν πως υπάρχει σημαντική σύγκλιση, τόσο όσον αφορά τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων τους όσο και τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει τυχόν συμφωνία τους.

Επιβεβαιώθηκε πως η προοπτική της εκλογικής τους σύγκλισης παραμένει ανοικτή αλλά ορισμένα σημαντικά ζητήματα θα πρέπει να διερευνηθούν εκ νέου, όπως η πολιτική και προγραμματική ταυτότητα ενδεχόμενης συνεργασίας με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς κ.ά.

Αποφασίστηκε τα κόμματα να συνεχίσουν τις επαφές και να αναλάβουν κοινές δράσεις για τα ζώα, τη φύση και την κοινωνία, που θα αρχίσουν να υλοποιούνται πριν το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πράσινοι, Πειρατές, Κόμμα για τα Ζώα: Οι πολίτες μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και για τις φυσικές καταστροφές!

Τρία κόμματα, το Κόμμα για τα Ζώα, οι Πράσινοι και το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας καλούν σε ενεργοποίηση της κοινωνίας απέναντι στην κλιματική κρίση Σε σχέση

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ατόπημα η προβολή του τάγματος Αζόφ και η μη καταδίκη της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο από τον Ζελένσκι

Οι Πράσινοι από την πρώτη στιγμή καταδίκασαν την εισβολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε ένα ανεξάρτητο κράτος, την Ουκρανία. Παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον το ανθρωπιστικό δράμα,