Στον Γ.Γ. Χωρικού Σχεδιασμού οι Πράσινοι, για τη χωροθέτηση των ΑΠΕ

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθ. Μπακογιάννη, θα έχει σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του νέου κόμματος των Πράσινων.

Η συνάντηση έχει ζητηθεί από την πλευρά των Πράσινων και είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα στο Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος. Στη συνάντηση οι Πράσινοι θα καταθέσουν και θα συζητήσουν τις επικαιροποιημένες προτάσεις τους για ριζική αλλαγή πολιτικής για την ενέργεια και τις ΑΠΕ, ενόψει και των συζητήσεων για αναθεώρηση του απαρχαιωμένου Εθνικού Χωροταξικού για τις ΑΠΕ.

Οι Πράσινοι θεωρούν αδιαπραγμάτευτη την ανάγκη να υπερασπιστούμε αποτελεσματικά τόσο το κλίμα όσο και τη φύση. Στην κατεύθυνση αυτή παρουσίασαν τον περασμένο Ιούνιο Κείμενο Εργασίας και Διαλόγου με αναλυτικές προτάσεις, ενώ οργάνωσαν και διαδικτυακή εκδήλωση με ομιλητές από κινήματα, περιβαλλοντικές οργανώσεις και κόμματα του ευρύτερου οικολογικού χώρου.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τιμούμε έμπρακτα τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Οι επετειακές δηλώσεις και εκδηλώσεις για τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Μνήμης Θυμάτων του Ολοκαυτώματος είναι σημαντικές αλλά όχι και αρκετές για να εξασφαλίσουν στην ανθρωπότητα