Αποχαιρετισμός στον Βαγγέλη Κατσανεβάκη

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Οι Πράσινοι αποχαιρετούν τον Βαγγέλη Κατσανεβάκη, παλιό στέλεχος του οικολογικού κινήματος, αρχιτέκτονα με πολλές ευαισθησίες και δράσεις την προστασία του περιβάλλοντος στην Κρήτη αλλά και σε όλη τη χώρα.

Ιδρυτικό μέλος της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Χανίων, ο Βαγγέλης πρωταγωνίστησε σε μεγάλες οικολογικές μάχες και στήριξε κάθε εγχείρημα για την πολιτική έκφραση της οικολογίας και του πράσινου κινήματος.

Ευτύχησε να δει και νίκες σε κάποιες από τις προσπάθειές του, όπως εκείνη ενάντια στην ανεξέλεγκτη απόρριψη των απορριμμάτων στη χωματερή του Κουρουπητού, την καθιέρωση της ανακύκλωσης από τον Δήμο Χανίων, την προστασία της Γαυδοπούλας, του δάσους και των παραλιών των Αγίων Αποστόλων κ.ά.

Οι Πράσινοι λυπούνται βαθύτατα για την απώλεια αυτή και πιστεύουν ότι οι οικολογικοί αγώνες έχουν ανάγκη από το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την αγωνιστικότητα ανθρώπων σαν τον Βαγγέλη Κατσανεβάκη.

 Δείτε Ακόμη

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις εξορύξεις πετρελαίου και φυσικού αερίου

Ένα κορυφαίας σημασίας ζήτημα, που στοιχειοθετεί την αποτυχία των Οικολόγων Πράσινων (ΟΠ), μέσω της συμμετοχής τους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (Γενάρης 2015-Ιούλιος 2019), να προωθήσουν κάποιες