Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ είχε συνάντηση κλιμάκιο των Πράσινων, κατά τη διάρκεια της Εκστρατείας κατά των εξορύξεων που πραγματοποιεί στην Ήπειρο. Πρόκειται για τον πρώτο εβραίο δήμαρχο της χώρας μας, που είναι επίσης καθηγητής παθολογίας στην ιατρική σχολή και ενεργός πολίτης της ιστορικής και κοσμοπολίτικης πόλης.

Η συζήτηση, σε εγκάρδιο κλίμα, κράτησε σχεδόν μια ώρα και περιστράφηκε στα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο, τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, το προσφυγικό και βεβαίως τα προβλήματα από τις εξορύξεις υδρογονανθράκων και τα αιολικά πάρκα, για τα οποία οι Πράσινοι πρότειναν να συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων.

Στη φωτογραφία από αριστερά ο Αλέξανδρος Γεωργόπουλος, καθηγητής πανεπιστημίου και μέλος του Συμβουλίου των Πράσινων, η Ελένη Καρασαββίδου, ΕΔΙΠ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και ιδρυτικό μέλος των Πράσινων, ο Μωυσής Ελισάφ, Δήμαρχος Ιωαννίνων και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, ιδρυτικό μέλος των Πράσινων και πρώην Ευρωβουλευτής.

Σήμερα το κλιμάκιο των Πράσινων που πραγματοποιεί την Εκστρατεία κατά των Εξορύξεων στην Ήπειρο, με επικεφαλής τον. κ. Αλέξανδρο Γεωργόπουλο, καθηγητή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, θα έχει συνάντηση συζήτησης με εκπαιδευτικούς της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Ήπειρο.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται μοντέλο Ερντογάν!

Οι Πράσινοι θεωρούμε απαράδεκτο τον νέο εκλογικό νόμο στους Δήμους και τις Περιφέρειες. Μια σύγχρονη δημοκρατική κοινωνία, που επιδιώκει πραγματικά την αποκέντρωση, πρέπει: Να συγκροτεί

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Δημάκης

Το δικαίωμα στη μόρφωση παραβιάζεται, τα περισσότερα ΜΜΕ σιωπούν αναίσχυντα, το σωφρονιστικό σύστημα «τρίζει». Ακούει κανείς; Η πανδημία κάνει «αόρατη» την παραβίαση των δικαιωμάτων των